Wij zijn de kinderen uit groep 4. We hebben 27 kinderen in de klas. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juffrouw Femke voor de groep en juffrouw Vera staat het eerste half jaar op woensdag voor de groep. Het tweede half jaar staat juffrouw Katty op woensdag voor de groep.

In groep 3 hebben we leren rekenen, lezen en schrijven. Dit jaar gaan we het tempo opvoeren, dus meer lees- en schrijfwerk. Hard werken, maar dat wisselen we af met leuke en ontspannende lessen. Met schrijven leren we dit jaar de hoofdletters schrijven en we oefenen natuurlijk veel met het verbonden schrift. Met rekenen leren we niet alleen sommen tot en met 100, maar ook de tafel van 1 tot en met 6 en de tafel van 10. Met spelling leren we een aantal belangrijke spellingsregels, zodat we alles goed kunnen schrijven. Nieuw zijn de vakken Leeshuis (technisch lezen) en Goed Gelezen (begrijpend lezen).

Op maandag en vrijdag gaan we naar de IJsselhal om te sporten. Dat doen we allemaal heel graag. Vanaf februari vervalt er een gymles en gaan we naar het zwembad voor de zwemlessen.

Ook krijgen we dit jaar verkeerslessen (Stap Vooruit) van Veilig Verkeer Nederland en starten we met wereldoriëntatie. Voor het lezen mogen we boeken uit de schoolbibliotheek halen. We beginnen elke ochtend met het lezen in ons biebboek.

Dit jaar moeten we ook een boekbespreking doen en misschien zelfs een spreekbeurt houden. Dat is best spannend.

Wil je meer over ons weten? Loop gerust eens binnen in groep 4!

Datum/Tijd Evenement
05-10-2017
Hele dag
Dag van de leraar
09-10-2017 - 11-10-2017
19:00 - 20:30
Toneelavonden

Femke Brouwer

Femke Brouwer

Leerkracht groep 4
Vera Negenman

Vera Negenman

Leerkracht groep 4
Groepsouder
Groepsouder